Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Producator
Cafea Boabe - NICARAGUA Maragogype
Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.

CAFEA VOABE - NICARAGUA Maragogype

 

Cafea Boabe Prăjită din Nicaragua - Maragogype, echilibrată în toate departamentele: aciditate, gust și corp. Notele de nucă și cacao evoluează într-un gust după fructe.

  Caracteristici Nicaragua - Maragogype
 

  Utilizare

automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka

  Tip cafea

cafea boabe prajită

  Continut cafea

arabica 100%

  Prajire

normală

  Cultivată de

Sajonia Estate Coffee S.A.

  Regiunea Jinotega, Nicaragua
  Altitudine 1, 500 metri
  Varietate Arabica red caturra, typica, bourbon
  Culegere decembrie - martie
  Sol minerale de argilă
  Procesare complet spălată și uscată la soare sau parțial uscate
  Valabilitate 12 Luni

  Ambalare

în cutie metalică cu capac, sigiliu și supapă

  Greutate

0, 250 g

 

Aceste cafea boabe Maragogype se pronunță ( mara-go-hee-pay ) și provin din regiunea Jinotega. Crește la o altitudine de 1.500 m pe terenul vulcanic și sunt cultivate și recoltate de Sajonia Estate Coffee SA și micile ferme ( Fincas ) din regiunea Jinotega. Iubitorii adevărați ai cafelei și experții știu deja că Nicaragua se numără printre producătorii de top de cafea de înaltă calitate. În regiunile muntoase, numai boabele de cafea coapte sunt recoltate manual până la opt sesiuni de culegere. Acest lucru este necesar pentru că nu toate fructele sunt coapte în același timp; dimpotrivă pe o altă plantație găsiți flori și fructe necoapte verzi și fructe roșii coapte. Arborii de la Maragogype nu cedează la fel de mult ca arbori de cafea comuni. Din acest motiv, ele sunt neglijate sau abandonate în totalitate în unele zone. Majoritatea Nicaragua se află în jurul unei văi care traversează întreaga țară și a cărei parte de sud este considerată zonă de cutremur datorită activității vulcanice care provine aici. Un lanț de vulcani încă activi parțial pleacă de la marele lac din sud-estul Nicaragua până la Golful Fonseca la granița cu Guatemala

Intrigant, bogat picant: fulgi de ciocolată, stejar picant, fructe de pădure sălbatice, fructe asemănătoare cu mango-ul și flori înfloritoare în aromă și ceașcă. Aciditate delicată, dulce de tartă; gust plin de catifea, gustul final este tonifiant cu fructe de pădure, cu o dulceață dulce de ciocolată.

 

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse