Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Producator
Cristale de curatare, Cutite măcinator cafea, 0.15 g
Preț cu TVA: 48 lei
Status:Pe stoc
Greutate: 0.15 kg

Alege o opțiune

RemoveAdd
Cod produs: Cristale de curatare, Cutite măcinator cafea, Noelcafe, 0.15 g
Producător: Noel Espresso

Cristale de curatare, Cutite măcinator cafea,

 

Puly Grind Crystals este un praf de curățat cuțitele de cafea de grăsimi, care curăță lamelele cuțitelor tăietoare fără a fi necesară dezasamblarea lor. O economie masivă de timp cine utilizează acest produs, înseamnă că sunteți liber de sarcina de a fi nevoit să vă re-atașați deasemenea cuțitelor de sus și de jos conice sau plate, așa cum ați folosi tmetoda tradițională de curățare până acum.

Cristalele îndepărtează depunerile uleioase rămase pe lame și bavuri de boabele de cafea, acestea putând dacă sunt lăsate necurățate să se acumuleze în curând și să creeze un miros rânced. Cristalele concentrate 100% sunt puternice fără a fi dăunătoare.

Cum se utilizează
Goliți macinătorul de cafea astfel încât să nu conțină boabe. Rulați mașina de cafea pentru a scăpa de cafea din interior. Se toarnă întregul plic de cristale în măcinătorul de cafea, și puneți aproximativ 14 g boabe de cafea în măcinătorul de cafea. Rulați râșniță până când toate boabele de cafea au fost măcinate.
Aruncați cafeaua măcinată și rămășițele de cristale. Rulați alte 14 g de cafea boabe prin râșniță și aruncațile după măcinare.

Conținut:

10 plicuri / cutie

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse